You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Aan het laden...

Over Praktijk Boost

In 2010 startte Emilie Ciers haar eigen logopedische praktijk op langs de Brugsesteenweg in Hulste, dit in combinatie met werk in een praktijk in Izegem om veel bij te leren en de kneepjes van het vak te leren kennen. Daar werkte ze tot oktober 2017. Door de groei van haar eigen praktijk, besliste ze om dan volledig voor haar eigen praktijk te gaan. Deze groeide steeds meer en in maart 2018 is Leen dan mee in de praktijk komen werken. In augustus 2018 namen zij hun intrek in de volledig nieuwe kantoren in de huidige vestiging, ook langs de Brugsesteenweg in Hulste. Langs de Brugsesteenweg in Hulste zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor verschillende aangrenzende gemeentes, zoals groot Harelbeke, Ingelmunster, Lendelede,...
De samenwerking met Lisa is dan begonnen vanaf november 2018.
Wij waren tot december 2019 een team van 3 gemotiveerde logopedisten met veel motivatie en inzet voor ons vakgebied. Vanuit die motivatie zijn we dan ruimer beginnen denken en dat was uiteindelijk de aanzet voor het ontstaan van Boost!.
Wij zijn uitgegroeid tot een jonge dynamische groepspraktijk, bestaande uit 3 logopedisten, een psychologe en een ergotherapeute, die staat voor een correcte individuele behandeling per cliënt op 1 of meerdere aspecten indien nodig. We halen expertise uit verschillende vakgebieden om binnen te therapie meer gericht te kunnen werken.
Vanaf januari 2020 staan dus ook Elien (psychologe) en Delphine (ergotherapeute) klaar voor jullie in de praktijk!

De logopedistes van Praktijk Boost

logopediste Emilie Ciers Harelbeke
Emilie Ciers

Ik studeerde in 2010 af aan de Arteveldehogeschool in Gent als logopediste.
Ik ben aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten en volgde reeds tal van extra bijscholingen, waaronder een specialisatie OroMyoFunctionele therapie en de Typ10 training.

logopediste Lisa Vackier Ardooie
Lisa Vackier

Ik studeerde in 2017 af aan de Hogeschool VIVES in Brugge als logopediste.
Daarna behaalde ik in 2018 ook een bachelor als audiologe.
Ik volg op regelmatige basis bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, waaronder OMFT en Typ10.

logopediste Leen Desplenter uit Izegem
Leen Desplenter

Ik behaalde het diploma als audiologe aan de Arteveldehogeschool te Gent. In 2007 studeerde ik aan de KHBO in Brugge af als logopediste.
Ik vind het belangrijk om steeds bij te leren en volgde hiervoor bijscholingen (Rekentrappers, dyslexie en vreemde talen, OMFT...), congressen en een tweejarige opleiding ‘Zorgverbreding en Remediërend Leren’.

De psychologe van Praktijk Boost

psychologe harelbeke
Elien Nollet

Ik studeerde in 2014 af aan KU Leuven in de richting Klinische Psychologie optie kinderen en jongeren.
Ik ben aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en de Beroepsfederatie voor Psychologen (BFP). Mijn erkenningsnummer is 912114310.

De ergotherapeute van Praktijk Boost

ergotherapeute Harelbeke
Delphine Roumans

Ik studeerde in 2017 af aan de Arteveldehogeschool als ergotherapeute. Als ergotherapeut is het mijn doel om mensen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de samenleving.

Enkele leuke cijfers:

82

Brugsesteenweg 82 Hulste

Onze praktijk is gelegen op Brugsesteenweg 82 8531 Hulste.

5

5 specialisten

We werken met 3 logopedistes, 1 psychologe en 1 ergotherapeute