You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Aan het laden...

Over Praktijk Boost

In 2010 startte Emilie Ciers haar eigen logopedische praktijk op langs de Brugsesteenweg in Hulste, dit in combinatie met werk in een praktijk in Izegem om veel bij te leren en de kneepjes van het vak te leren kennen. Daar werkte ze tot oktober 2017. Door de groei van haar eigen praktijk, besliste ze om dan volledig voor haar eigen praktijk te gaan. Deze groeide steeds meer en sinds maart 2018 werkten we met twee in de praktijk. In augustus 2018 namen zij hun intrek in de volledig nieuwe kantoren in de huidige vestiging, ook langs de Brugsesteenweg in Hulste. Langs de Brugsesteenweg in Hulste zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor verschillende aangrenzende gemeentes, zoals groot Harelbeke, Ingelmunster, Lendelede,...
Vanaf november 2018 zijn we verder gegroeid naar een team met 3 logopedisten.
Wij waren tot december 2019 een team van 3 gemotiveerde logopedisten met veel motivatie en inzet voor ons vakgebied. Vanuit die motivatie zijn we dan ruimer beginnen denken en dat was uiteindelijk de aanzet voor het ontstaan van Boost!.
Wij zijn uitgegroeid tot een jonge dynamische groepspraktijk, bestaande uit 3 logopedisten, een psychologe en een ergotherapeute, die staat voor een correcte individuele behandeling per cliënt op 1 of meerdere aspecten indien nodig. We halen expertise uit verschillende vakgebieden om binnen te therapie meer gericht te kunnen werken.
Vanaf januari 2020 staan dus ook Elien (psychologe) en Delphine (ergotherapeute) klaar voor jullie in de praktijk!

In mei 2024 verhuisden we de praktijk naar de Kortrijkstraat in Ingelmunster (waar voorheen Slagerij Stols gevestigd was), op 500 meter van het gebouw langs de Brugsesteenweg waar Boost opgericht werd.

De logopedistes van Praktijk Boost

logopediste Emilie Ciers Harelbeke
Emilie Ciers

Ik studeerde in 2010 af aan de Arteveldehogeschool in Gent als logopediste.
Ik ben aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten en volgde reeds tal van extra bijscholingen, waaronder een specialisatie OroMyoFunctionele therapie en de Typ10 training.

logopedie Amaurie Deneckere Harelbeke
Amaurie Deneckere

Als tiener was ik leidster in een jeugdbeweging, hier groeide mijn hart voor kinderen. De keuze om logopedie te studeren was dan ook snel gemaakt.
Ik studeerde in 2020 af als logopediste aan de hogeschool Vives. Ik ben van plan om op regelmatige basis bijscholingen te volgen, om zo mijn kennis uit te breiden.

logopediste Eva Vandenhende uit Menen
Eva Vandenhende

De psychologe van Praktijk Boost

psychologe harelbeke
Elien Nollet

Ik studeerde in 2014 af aan KU Leuven in de richting Klinische Psychologie optie kinderen en jongeren.
Ik ben aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en de Beroepsfederatie voor Psychologen (BFP). Mijn erkenningsnummer is 912114310.

De ergotherapeute / klinisch orthopedagoog van Praktijk Boost

ergotherapeute Ingelmunster
Delphine Roumans

Ik ben ergotherapeut en klinisch orthopedagoog en studeerde in 2017 af aan de Arteveldehogeschool. Als ergotherapeut is het mijn doel om mensen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de samenleving.

De diëtiste bij Praktijk Boost

diëtiste Ingelmunster
Yana Van Vynckt

Ik ben Yana, erkend diëtiste te Ingelmunster, Waregem en Zulte. In 2019 studeerde ik af aan Hogeschool Gent. Het is mijn doel om mensen te helpen naar een gezonde levensstijl die op lange termijn vol te houden is.

Enkele leuke cijfers:

188

Kortrijkstraat 188 Ingelmunster

Onze praktijk is gelegen op Kortrijkstraat 188 Ingelmunster.

6

6 specialisten

We werken met 3 logopedistes, 1 psychologe, 1 ergotherapeute en 1 diëtiste